Wednesday, February 24, 2010

LOVE WAR BEGIN



K..Ni lukisan ku yang..baru jer siap petang tadi huhu tangan tetiba gatal nak melukis,watak ni di inspirasi oleh seseorang....novel yang penuh dengan skandal-mendal,remaja remaja mesti suker ni..huhuhu jom nengok..☺





Nama watak watak :


GADIS


Gadis seorang yang periang,dia seorang yang positif thinking..ley kata gitu la,happy go lucky membuatkan dia mempunyai ramai teman lelaki,ADUKA ialah kekasih awal nya..




ADUKA


ADUKA ni pula..mempunyai rupa paras yang kacak tetapi sikap nya yang pendiam disalah ertikan sebagai `sombong`,mempunyai hati yang sensetif dan cemburu yang kuat..selalu mengawal gadis dengan ketat,tetapi dia seorang pecinta yang setia.


AWANA


AWANA pula..second hero dalam citer ni..,mempunyai susuk tubuh yang seksi dan pandai melayan gadis,gadis sering berasa gembira bersamanya berbanding dengan ADUKA.


K..ni dah siap proses inking guna pen huhuhu..bru nampak ke`CUTE`tan dorang kan??..nampak idup sikit..huhuhu


Apa apa pun..aku tetep sayang GADIS..dia sangat comel..MUAH!!



Okey..lau nak bace CITER ni lebih lanjut..☺

CLICK SINI

5 comments:

Jaslin Jamaludin said...

rajinnye la. ;p

SengsarA_DeritA said...

RAJIM huhu takder keje ni..cbenarnya..:)

enyheartsdiamond said...

i love it!!! :)

melalui pembacaan je u da boleh tahu sifat2 dyowang :)

great! :D

Jaslin Jamaludin said...

hohoo..

SengsarA_DeritA said...

Ernie : Tq. .:)

Kak lyn : apa ho ho? Huhu. .:P

Black & White the colour for our Life ~ © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates